Dolgozzunk együtt

Vízkezelő berendezések

Alapszolgáltatások

Vízkezelő berendezések gyártása

A HND Metál Kft. számtalan terméket és felszerelést tud biztosítani különböző vízszűrési és vízkezelési megoldásokhoz. A lemezmegmunkálás és tartálygyártás területén szerzett szakértelmünk és a piacvezető vízkezelési technológiák együtt biztosítják, hogy ügyfeleink a legkorszerűbb berendezést kapják és megbízható szolgáltatásban részesüljenek.

1

Számtalan különböző projektmegoldást kínálunk

Cégünk örömmel látja az új projekteket. Professzionális és rugalmas hozzáállással várjuk egyedi igényekkel hozzánk forduló ügyfeleinket.

2

Tapasztalt projektvezetők

Cégünk büszkén állíthatja, hogy a lemezmegmunkálás és tartálygyártás területén hozzáértő csapattal várja ügyfeleinket.

3

A lehető legjobb géppark

Gépparkunk folyamatos fejlesztésével és a legújabb technológiába történő befektetéssel cégünk a legjobb szolgáltatást kívánja nyújtani ügyfeleinknek.

Vízkezelési szolgáltatások

A HND Metál Kft. számtalan terméket és felszerelést tud biztosítani különböző vízszűrési és vízkezelési megoldásokhoz. A fémmegmunkálás és tartálygyártás (szűrőtartályok, szűrők, hidak) mellett berendezések széles választékával elégítjük ki ügyfeleink speciális igényeit.

  • Szűrőtartályok: A víz- és italiparban használt, nagy mennyiségű víz tisztítására szolgáló tartályok
  • Szűrőmegoldások: Össze tudunk állítani személyre szabott vízszűrő rendszereket a vezető gyártók elemeiből és szűrőiből.
  • Szennyvíztisztítás- és kezelés: zsírfogó-, kotró hidak, gépi rács, bukóvályú és egyéb műtárgyak. Az előbb felsoroltakhoz komplett technológiai tervezést is tudunk biztosítani a gyártás mellé. Szükség szerint hűtés-fűtési rendszer telepítése és szerelése, valamint rozsdamentes csőszerelés is kivitelezhető.

Gyártás és szolgáltatások

Várjuk ügyfeleink jelentkezését, hogy fémmegmunkálás és egyedi tartálygyártás terén szerzett ismereteinkkel segíthessük üzleti sikerüket. Fedezze fel teljes termék- és szolgáltatási portfoliónkat.

  • Tanácsadás
  • Projektmenedzsment
  • Gyártás
  • Minőségellenőrzés
  • Gyártás utáni szolgáltatások

LEMEZMEGMUNKÁLÁS

EGYEDI TARTÁLYOK GYÁRTÁSA

GYÜMÖLCSLÉTARTÁLYOK

Miben segíthetünk?

Várjuk megkeresését olyan projektekkel kapcsolatban, amikhez fémlemezre vagy tartályra van szükség. Ingyenes konzultációért keresse munkatársunkat!