Dolgozzunk együtt

Lemezmegmunkálás

Alapszolgáltatások

Vágás, stancolás, hajlítás és hengerítés

A HND Metál Kft. fémlemez-megmunkálási szolgáltatásai számtalan lehetőséget kínálnak ügyfeleinknek alumínium, rozsdamentes acél és galvanizált acél feldolgozására. Legyen szó HVAC rendszerekről, villamos szekrényekről, egyedi fémberendezésekről vagy rendszerekről, csapatunk megbízható és költséghatékony megoldásokat kínál.

Több mint egy évtizede állítunk elő alkatrészeket különböző iparágak számára, így munkatársaink mára szinte mindenféle alkatrészt ismernek, az egyszerűtől az összetettig, a kicsitől a három méter hosszúig.

1

Számtalan különböző projektmegoldást kínálunk

Cégünk örömmel látja az új projekteket. Professzionális és rugalmas hozzáállással várjuk egyedi igényekkel hozzánk forduló ügyfeleinket.

2

Tapasztalt projektvezetők

Cégünk büszkén állíthatja, hogy a lemezmegmunkálás és tartálygyártás területén hozzáértő csapattal várja ügyfeleinket.

3

A lehető legjobb géppark

Gépparkunk folyamatos fejlesztésével és a legújabb technológiába történő befektetéssel cégünk a legjobb szolgáltatást kívánja nyújtani ügyfeleinknek.

Stancolás és lézervágás

Gyártás nagyfokú precizitással

Stancolás

A precizitást igénylő, nagy szériás fémgyártási folyamatok során CNC-technológiát használunk a vágás pontossága, illetve a termelési hatékonyság érdekében.

A vágási folyamat elején, a hajlítást és a hengerítést megelőzően a lapos alkatrészeket fémlemezből perforáljuk és kivágjuk. A kapott elem így pontosan a megadott paramétereknek megfelelően, nagyon költséghatékonyan készül el.

 

Lézervágás

A lézervágás előnye a stancoláshoz képest, hogy teljesen egyedi formák vágását is lehetővé teszi. Emellett vastagabb, akár 20 mm-es fémlapot is használhatunk.

A vágási folyamat elején, a hajítást és a hengerítést megelőzően, a lapos alkatrészeket a precíziós lézervágó berendezéssel kivágjuk a fémlemezből.

A HND Metál folyamatosan modernizálja eszközparkját, hogy mindig a legjobb minőséget és ár-érték arányt tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

Lemezstancolási pontosság
100%
Lézervágási pontosság
100%

Gyártás és szolgáltatások

Várjuk ügyfeleink jelentkezését, hogy fémmegmunkálás és egyedi tartálygyártás terén szerzett ismereteinkkel segíthessük üzleti sikerüket. Fedezze fel teljes termék- és szolgáltatási portfoliónkat.

  • Tanácsadás
  • Projektmenedzsment
  • Gyártás
  • Minőségellenőrzés
  • Gyártás utáni szolgáltatások

LEMEZMEGMUNKÁLÁS

EGYEDI TARTÁLYOK GYÁRTÁSA

GYÜMÖLCSLÉTARTÁLYOK

Miben segíthetünk?

Várjuk megkeresését olyan projektekkel kapcsolatban, amikhez fémlemezre vagy tartályra van szükség. Ingyenes konzultációért keresse munkatársunkat!