HND Metal - Ipari fémmegmunkálás

Megbízható partner a fémmegmunkálásban

Büszkék vagyunk rá, hogy piacvezető cégek számára készítünk egyedi végtermékeket lemez- és rozsdamentes acélmegmunkálással.

HND Metal

Ipari fémmegmunkálás

10

Megbízható partner a fém-megmunkálásban

Büszkék vagyunk rá, hogy piacvezető cégek számára készítünk egyedi végtermékeket lemez- és rozsdamentes acélmegmunkálással.

Szolgáltatások

LEMEZMEGMUNKÁLÁS

Évtizedes tapasztalatunkra támaszkodva modern, 1300 négyzetméteres üzemünkben ügyfeleink legmagasabb elvárásait is túlszárnyaljuk minőségi termékeinkkel.

EGYEDI TARTÁLYOK GYÁRTÁSA

Rozsdamentes acél tartályaink megfelelnek az élelmiszer- és italipar legmagasabb követelményeinek, praktikusak és esztétikus külsővel rendelkeznek.

GYÜMÖLCSLÉTARTÁLYOK

Teljeskörű szolgáltatások gyümölcslégyártás- és tárolás terén. Gazdag ipari és üzleti tapasztalatunkra lehet építeni.

VÍZKEZELÉS

Egyedi vízkezelési projektek a legjobb elérhető gépparkra és technológiára támaszkodva.

Szolgáltatások

Teljeskörű projektmenedzsment

Hatékony projektmenedzsment szolgáltatásunk alapja a rugalmasság és a rövid határidő. Minőséget csak a folyamatok és szabályozók hatékony használatával lehet elérni. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink és szolgáltatásaink kielégítik vagy meghaladják ügyfeleink igényeit.

Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy értéket hozzunk létre ügyfeleink számára. A legújabb technológiát, modern gépparkot és korszerű anyagokat használunk, ezzel is maximalizálva a folyamatok optimalizálását és hatékonyságát.

 

Minőségellenőrzés
99%
Határidő betartása
96%
+ 0
Egyedi tartály
+ 0
projekt évente
+ 0
ország
+ 0
elégedett ügyfél

Az ügyféligények felmérése

Elemzés

Az ügyfél igényeinek felmérése és megértése létfontosságú a legjobb megoldások megtalálásához. Cégünk tanácsadói megközelítést alkalmaz ügyfeleinél, hogy a sikeres végeredményhez szükséges összes információ a birtokába kerüljön. Ha hozzánk fordul, biztos lehet benne, hogy csapatunk szakértelmére támaszkodva készítjük el ingyenes előzetes értékelésünket.

A megrendelt termékek gyártása

Leszállítás

A legjobb alapanyagokra és módszerekre építve biztosítjuk a legjobb minőséget. Jól képzett szakembereink és operátoraink csak a legjobb minőségű fémalkatrészeket és berendezéseket adják ki a kezükből.

Friss projektek

Néhány azokból az egyedi tartályokból, amiket cégünk a közelmúltban készített ügyfeleink számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy a vevők elédegettségét nem lehet pusztán modern gépparkkal és minőségi alapanyagokkal elérni. A precizitás, a rugalmas hozzáállás és a kemény munka mind kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy ezek a projektek sikerrel zárultak.

Vandamme Edible Oils, Belgium

Villány, Magyarország pincészet a Paul Hobbs System alapján, Napa-völgy, Kalifornia, USA

Sörös tartályok, Zlatouszt, Oroszország

A belénk vetett bizalom erősebb az acélnál

Sokra értékeltem a cég rugalmasságát, hatékony és jó kommunikációját, amikor az ügyfeleim számára italtartályokat készítettek.
Uwe Leibfacher, diplomás sörkészítő
italtechnológiai tanácsadó
Alkatrész-beszállítóinktól rövid átfutási időt és nagyfokú precizitást várunk el. A HND Metál minden alkalommal megfelelt a kívánalmaknak.
Tomas Haus
Projektmérnök
A HND kiváló támogatást biztosított gyümölcslégyárunk tervezésétől az üzembe helyezéséig.
John Strong
Ügyvezető igazgató
The fermenting tanks constructed by HND Metal have worked well at our brewing operation, an award-winning microbrewery in Mexico.
Ms. Kittel
Brewery owner and master brewer
trans-600x800.png

Költséghatékony lemezmegmunkálás

Nem elég, hogy úgy ismerjük a fémlemezeket, mint a tenyerünket. Tudjuk, hogy az is fontos, hogy a megfelelő terméket az elvárt értéken szállítsuk. Az a célunk, hogy költséghatékonyan elégítsük ki a megrendelők igényeit. A konzultációs szakaszban megvitatjuk a költségmegtakarítási lehetőségeket.

trans-600x800.png

Világszínvonalú utómunka-szolgáltatások

Tudjuk, hogy ügyfeleinknek a munka igazából a projekt leszállításával és átadásával kezdődik. A hosszú távú üzleti kapcsolatban hiszünk. Lehet pótalkatrész, módosítás vagy bővítés, folyamatos ügyféltámogatással állunk üzletfeleink rendelkezésére.

Global Relationships

company partners

Új projektbe kezdene?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

info@hndmetal.hu

sales@hndmetal.hu

24 órán belül válaszolunk

Kérdése van?

+36 34 483 425 Magyar

+36 30 935 1210 Deutsch

+36 70 630 0573 English

Nyitvatartás

Hétfő-péntek 9-18

Miben segíthetünk?

Várjuk megkeresését olyan projektekkel kapcsolatban, amikhez fémlemezre vagy tartályra van szükség. Ingyenes konzultációért keresse munkatársunkat!